Persoonlijke coaching

Coachen is kort gezegd: het begeleiden van iemand met een niet-medische hulpvraag met als doel persoonlijke groei en inzichten in eigen mogelijkheden.

In de huidige maatschappij worden hoge eisen gesteld aan het individu. Het is een maatschappij gebaseerd op rijkdom, welvaart, social media en vooroordelen waardoor de mens veel stress ervaart. Hoge eisen scheppen verwachtingen waaraan jij misschien niet meer kunt en wilt voldoen.

Ook kunnen er andere zaken zijn waar jij tegen aan loopt bijvoorbeeld in je privé situatie of op je werk. Ik kan je helpen blokkades op te heffen en de regie op je leven terug te krijgen. Als gecertificeerd Effortless Coach heb ik methodes meegekregen om je tijdens jouw veranderingsproces te begeleiden. De interventiemethodes zijn gebaseerd op de nieuwste technieken.

Soms spelen er zaken waarbij je je niet veilig voelt binnen een bedrijf of organisatie als medewerker of als klant. Blijf daar niet mee zitten. Je kunt je verhaal namelijk kwijt bij een vertrouwenspersoon. Met de vertrouwenspersoon spreek je af hoe met de door jou verstrekte informatie wordt omgegaan. Wil je alleen je verhaal kwijt, of wil je graag zoeken naar oplossingen en heb je daarbij begeleiding nodig. Uitgangspunt is dat alle informatie vertrouwelijk blijft en dat jijzelf de regie hebt. Ik sta naast je, jouw waarheid is mijn waarheid. Wil je meer informatie? Neem contact met mij op! Ik ben inzetbaar als externe vertrouwenspersoon voor organisaties en bedrijven!

Via deze link kan je informatie vinden over de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen waarbij ik ben aangesloten.