Over Pauline

Wat ik het allerleukste vind? Mensen in hun kracht zetten. Het lesgeven en het begeleiden van mensen vind ik zó mooi dat ik sinds een paar jaar naast musicus en docent tevens gecertificeerd Coach ben. Mensen in hun kracht zetten dus. De mens staat centraal!

Motivatie Musicus
In 1987 studeerde ik af aan het conservatorium in Zwolle en sindsdien ben ik werkzaam als hoboïste en hobodocent. Ik woon in Dalen, en op dit moment geef ik les in Emmen en in Kampen. Als musicus heb ik vele concerten gegeven in allerlei bezettingen. De muziek van Bach vind ik het allerfijnste om te spelen. Samen genieten van het maken van mooie muziek, of ik nu zelf muziek maak of jou leer muziek maken, vind ik het mooiste van het musicus vak. Mijn mooie, warme hobo klank, mijn enthousiasme en methodisch en pedagogisch inzicht worden steeds geroemd.

Motivatie Coach
Ruim twee jaar geleden studeerde ik af als Effortless Coach. Mijn motivatie om deze opleiding te gaan doen om coach te worden is: mijn sterke intrinsieke wens mensen te helpen in balans te zijn. Ik vind het mooi en belangrijk om met empathie en onbevooroordeeld belangstelling in de ander te tonen. Deze opleiding sloot perfect aan op mijn natuurlijke drive en interesse. Een mooie en rijke combinatie waarmee ik heel veel mensen hoop te begeleiden naar goede inzichten en een fijne toekomst.