De docent als coach

Ben je musicus?
En heb je vragen over faalangst, podiumangst, stress, studieproblemen, blokkades? Wil je meer inzicht in hoe lichamelijke en psychische processen werken en hoe je in je kracht kunt zijn?

Ik help je in 1-op-1 sessies deze problemen te neutraliseren, te herkennen en middels oefeningen te ontladen. Wil je meer weten over het traject? Neem contact met mij op!

Ben je muziekdocent?
En heb je het gevoel dat je te weinig coaching skills hebt naast het overbrengen van vaardigheden op je instrument en het maken van muziek? Wil je meer handvatten vanuit het vak Coachen?

Ik geef je in een persoonlijke setting of in een groep met jouw collega’s meer tools, inzichten en makkelijke oefeningen in één of twee sessies.

Zijn jullie een instelling?
En heb je als Kunstencentrum / Muziekschool of Hoge School voor de Kunsten of Onderwijs instelling PO of VO of Pabo behoefte aan een bijscholing voor studenten of voor docenten over het vak Coachen?

Aan instellingen bied ik een interactieve workshop: ‘De Docent als Coach’. In twee dagdelen vertel ik over het vak Coachen en over de skills die je kunt gebruiken tijdens de lessen. Naast oefeningen gaan we ook in gesprek. Hoe en wanneer ben je tijdens de lessen aan het coachen en hoe zou je het met de geleerde coaching-skills anders aanpakken?

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op.